Ban Kaldırma
Ban Kaldırma Talebi bölümünün kullanım koşulları:
1. Kanıtların tahrif edilmesi durumunda, şikayette bulunan oyuncunun hesabı engellenir.
2. Sadece ses ve ses etkinleştirilmiş orijinal materyalleri sağlayın.
3. Ağır cezalar kaldırılmaz, örneğin ekonomiye zarar veya oyun dışı ticaret.
4. Kurallara uyulmaması nedeniyle yönetim şikayetin incelenmesini reddetme hakkına sahiptir.
5. İhlalde bulunmayan kişilerden gelen şikayetler kabul edilmez.
6. Bir hesap veya karakter için açılan bir ban kaldırma talebi reddedilirse, ikinci talep 10 gün sonra açılabilir.
Şikayetin konusu yasaktır:
1. Sel, offtop, spam, herhangi bir reklam vb.
2. Konuyla ilgili her türlü hakaret, saygısızlık ve küfür yasaktır.
3. Aynı ihlalle ilgili şikayetleri birkaç kez bırakmak yasaktır.
4. Editöre tabi olan videoların/ekran görüntülerinin kanıtlarını sunmak yasaktır.
5. Şikayeti değerlendiren yöneticinin yanıtını tartışmak yasaktır.
Şikayet kesinlikle belirtilen biçimde hazırlanmalıdır:
1. Oyun içi nick: 2. Discord kullanıcı adınız: 3. Ban türü: Oyun/Discord 4. Ban tarihi ve saati: 5. Durumun açıklaması: 6. Talebiniz: 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır)
Örnek: Oyun_İsmi ban kaldırma talebi
Subforums
-
- 23
- 12.6k
-
- 0 replies
- 2 views
1. Oyun içi nick:Rich_Carson 2. Discord kullanıcı adınız:tylerssx 3. Ban türü: Oyun 4. Ban tarihi ve saati:30.08.2023 01:02 5. Durumun açıklaması:hile kullanmadığıma rağmen ban attılar 6. Talebiniz:https://streamable.com/zc8ctv https://streamable.com/g6gzkc hile olmadığıma dair aim videoları banımın açılmasını ve hesabımın sıfırlanmamasını talep ediyorum 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? evet
Last reply by Rich_Mechnos, -
- 1 reply
- 17 views
1. Oyun içi nick: Elzarind_Bronte 2. Discord kullanıcı adınız: elzarind 3. Ban türü: Oyun/Discord: Oyun 4. Ban tarihi ve saati: 11.09.2023 19.44 5. Durumun açıklaması: Arkadaşım Salvo_Bronte Araba alacağını söyledi bende katkıda bulunmak amaçlı ona aile bankası üzerinden 6.000.000$ attım ve para attığım içinde ban yedim. Ban yiyeli 1 haftadan fazla oldu. 6. Talebiniz:Gerekiyorsa hesabımın sıfırlanması ve banının kalkması. 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
Last reply by banlamayınartık, -
1.Oyun içi nick:Efe_Tatar 2.Discord kullanıcı adınız:cbum55 3.Ban türü: Oyun: 4.21 4.Ban tarihi ve saati:19/07/2023 saat 03:40 5.Durumun açıklaması: biz şimdi arkadaşla gittik benzinlik aldık karşılığında karşı tarafa 2 adet araç bir miktar para verdik bunun ekran kaydı bulunmakta ve işletmeyi arkadaş üzerine aldı sonra gitti işletmeyi sattı o arkadaş dediğim şahıs zaten benim kardeşim biz oyunda beraber takılıyoruz hani bir yabancıya bir para karşılığı hiç bir şekilde işlem yaptırmadık kötü niyet yoktur 2.5 yıldır fivelive oynarım sunucuyu çok severim lütfen yazdığımı dikkate alın ben kesinlikle yapmadım öyle bir şey sizlere destek odasına kanıt ile gelebilirim h…
Last reply by CioDalian, -
- 0 replies
- 8 views
1. Oyun içi nick: Arda Tavukgil 2. Discord kullanıcı adınız: tavukgil 3. Ban türü: Oyun/Discord Discord 4. Ban tarihi ve saati: hatırlamamaktayım 5. Durumun açıklaması: Eski günlerde Paul Rolex adlı birisi devlet frekansından küfür etmişti, bende ettiği küfürü spoilerirlayip eskiden böyle bir olay olmuştu diye screenshota attım ama ban yemişim. Görselde küfür vardır yazmalıydım, bu yüzden özür dilerim. 6. Talebiniz: Timeout cezai işlemimin kalkması. 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) Evet
Last reply by Arda_Tavukgil, -
- 0 replies
- 7 views
1. Oyun içi nick:Ferhat_Bala 2. Discord kullanıcı adınız:bahos6 3. Ban türü: Discord 4. Ban tarihi ve saati:bilmiyorum 5. Durumun açıklaması:discord fivemlive discord giremiyorum 6. Talebiniz:banımın kaldirilmasini talep ediyorum
Last reply by bahos6, -
- 0 replies
- 7 views
1. Oyun içi nick: Kenan_Fox 2. Discord kullanıcı adınız: KASADİOVALE#0001 3. Ban türü: Oyun 4. Ban tarihi ve saati: 22.09.2023 21:21 5. Durumun açıklaması: Hileden banlandım, adminler yayın açtırttı hatta anydesk bile açtım çalışmayan bozuk bir hayrını göremedğim saçma bir rulet hilesi yüzünden banlandım. Hatta tamam bundan bir şey olmaz dedi başka bir admin, sonra kulaklığımı kapattılar geri açtılar tamam oyuna girebilirsin dediler girdim ban yedin çıkabilirsin dediler. Haksızlık işe yaramayan bir şey yüzünden kullanamadığım halde ban yedim. 6. Talebiniz: MAC ban ve sunucu engelin açılması 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) e…
Last reply by Boran_Özkaplan, -
- 1 reply
- 11 views
1. Oyun içi nick: Onder_Scarf 2. Discord kullanıcı adınız: _lesbenjamins__ 3. Ban türü: Oyun/Discord: Discort 4. Ban tarihi ve saati: 2023 Yılının başı gibi 5. Durumun açıklaması: Yeni hesaba geçtim fakat hala banlıyım 6. Talebiniz: Discort banımın açılması 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır)EVET
Last reply by DiegoLucas1, -
- 1 reply
- 30 views
1. Oyun içi nick: Fuat_White 2. Discord kullanıcı adınız: fuattt 3. Ban türü: hem oyun içi hem discord 4. Ban tarihi ve saati: Bilmiyorum 5. Durumun açıklaması: hile kullanan insanların banı açılmışken söylediklerime inanmayıp reddediyorsunuz banımın açılmasını talep ediyorum 6. Talebiniz: discord ve oyun içi banımın kaldırılmasını talep ediyorum 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
ban
by DiegoLucas1- 0 replies
- 9 views
1. Oyun içi nick: Diego_Lucas 2. Discord kullanıcı adınız: .d1ego. 3. Ban türü: Oyun/Discord oyun 4. Ban tarihi ve saati: bilmiyom 5. Durumun açıklaması: yanlış anlaşılma var 6. Talebiniz:ban açılması 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
- 1 reply
- 13 views
1. Oyun içi nick: Barlas_Scarf 2. Discord kullanıcı adınız: Balhager 3. Ban türü: Oyun/Discord 🎮 4. Ban tarihi ve saati: -- 5. Durumun açıklaması: Kaç ay sonra oyuna gireyim dedim connection lost aldım, büyük ihtimalle oyunu bırakıyorum diye hediye ettiğim arabadan veya paradan yedim. Her hangi bir satış durumu söz konusu değil zaten hesapta ki her şeyi vermedim ufak tefek şeyler hepsi. Satsam her şeyi satardım, foruma yazmadım oyunu salıyorum diye sadece arabayı falan yazdım parayı yazmadım. Onun dışında tekrarlanan bir durum söz konusu değil ayrıca birinden bişey de almadım ilgilenirseniz sevinrim. 6. Talebiniz: Karakter engelinin kaldırılması. 7. İdareyi aldatmakt…
- 1 reply
- 28 views
1. Oyun içi nick: Veliddin_Anzo 2. Discord kullanıcı adınız: CİO#3586 3. Ban türü: Oyun/Discord Oyun 4. Ban tarihi ve saati: Hatırlamıyorum 1 aya yakın oldu galiba 5. Durumun açıklaması: Zamanında bir discord sunucusundan yeni yükledigim reduxu kurma kararı aldım kurdum yükledigim gün oyuna fazla girmedim dikkat etmedim hitbox oldugunu ondan sonraki gün pd de iken farkettim ve yaklasık 1.5 saat falan silmeye üsendigim için oynadım ondan sonra adminin beni farketmesi ile mac ban atıldı bana pc ni formatlamamı falan önerdiler pc mi formatladım dedigi discord sunucusundan falanda çıktım çok pisman oldugumu bir çok kez belirttim yine çok pismanım karakter sıfırlamasıda yapa…
Last reply by Yasir_Yuce, -
- 0 replies
- 25 views
1. Oyun içi nick:Carlos_Salvatore 2. Discord kullanıcı adınız:chares. 3. Ban türü: Oyun/Discord oyun 4. Ban tarihi ve saati: 24,09,2023 /20,08 5. Durumun açıklaması:Cenk abiyi 1.5 yıldır tanıyorum yanına geldim selam verdim aramızda gülüp eğlendiğimiz bir olayı söyledim ic-ooc mixingden ban yedim kendisi şikayetçi değil zaten 6. Talebiniz:banımın açılması 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
Last reply by Carlos_Hera, -
- 9 replies
- 182 views
1. Oyun içi nick:Mertt_Gezgin 2. Discord kullanıcı adınız:mookree 3. Ban türü: Oyun/Discord oyun 4. Ban tarihi ve saati: bilmoyrum 8 gun gecti 5. Durumun açıklaması: hesabıma gırınce de gorebılecegınz gıbı onceden hıleden ban yedım aslında acmamıstım ama yınede yedım ve acıldı o sorun degıl 2.5 ay once arkadasın attıgı hıtboxu kopyalayıp ona gerı atttım ondan sonra kavga edınce de kendı attıgını sılıp benımkını gosterıp hıle paylasımından benı atıyor admınlerde haklı olarak mac atıyor bana durumu acıklamama ragmen fakat elımde kanıt olmadıgı ıcın ınanmadılar sımdı zekı arkadas pek zekı olamamıs bu vıdeo dan da anlıyacagınız gıbı https://youtu.be/7c2S547W3AU https://s…
Last reply by Ahmet_Gezgin, -
- 11 replies
- 68 views
1. Oyun içi nick:David_Celik 2. Discord kullanıcı adınız:dramtenl 3. Ban türü: Oyun/Discord Discord 4. Ban tarihi ve saati:hatırlamıyorum ama 2 3 ay önce felandı 5. Durumun açıklaması:ben oyunu salmıştım ve osıralar sinirlendiğim bazı konular oluyordu o yüzden discordda troll ve küfür ettim yaptığım şey için özür diliyorum bi daha yapmayacağım 6. Talebiniz: banımın kaldırılması 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) Evet
Last reply by david_bexle, -
- 3 replies
- 68 views
1. Oyun içi nick: Axel_Pride 2. Discord kullanıcı adınız: a.aparan#4753 3. Ban türü: Oyun/Discord: Oyun 4. Ban tarihi ve saati:23.09.2023 saati hatırlamıyorum ban üzerinden bir bilgilendirme bile yapılmadı neredeyse. 5. Durumun açıklaması:23.09.2023 3 lü arkadaş gurubumuzla izlediğimiz filmde mojo adlı kulube çıktı bende fotoğraflar kısmına attım mojo abiyede abi sakın yanlış anlama gördüm de attım dedim dc den 7 gün timeout oyundanda 7gün ban yedim. 6. Talebiniz: Ban Kaldırma 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır): Evet
Last reply by mamiyy25252, -
- 1 reply
- 18 views
1. Oyun içi nick: Pasha_Famoz 2. Discord kullanıcı adınız: pasha_salih 3. Ban türü: Oyun/Discord Oyun 4. Ban tarihi ve saati: Tam hatırlamıyorum 5. Durumun açıklaması: Eskiden yemişim hesaba girdimde has been closed atıyor 6. Talebiniz: Kaldırılmasını rica ederm 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
Last reply by Kaan7, -
- 0 replies
- 7 views
1. Oyun içi nick:Ferhat_Bala 2. Discord kullanıcı adınız: 3. Ban türü: Oyun/Discord 4. Ban tarihi ve saati:bilmiyorum 5. Durumun açıklaması:discord fivemlive discord giremiyorum 6. Talebiniz:banımın kaldırılmasnı talep edıyorum 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır)
Last reply by bahos6, -
- 0 replies
- 13 views
. Oyun içi nick: Uzi_Scarf Discord kullanıcı adınız: qwin3z#1665 Ban türü: Oyun/Discord: Oyun Ban tarihi ve saati:Bilmiyorum Durumun açıklaması: Merhaba Çoklu hesaptan ban yedim ama Banım açıldı ama hala yan yuva banlıda açar msınıız Talebiniz:Banımın Kalkması. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
Last reply by kiwiii, -
- 0 replies
- 4 views
1. Oyun içi nick: John_Deniz 2. Discord kullanıcı adınız:ᛝ Dark 3. Ban türü: Oyun/Discord:oyun 4. Ban tarihi ve saati:21:05:2022 saati bilmiyorum 5. Durumun açıklaması: ben 1.5 yıl önce çoklu hesap açmaktan ban yemıştım şuan 1 hesap kullanıyorum adı yexl0n bu hesabımı kaldırıp eski hesabımın banını acabılırmısınız banlanana hesabımın kullanıcı adı cemal41 adı John_Deniz önceden tıcket actım onaylandı fakat karar verememıstım şindi açılm…
Last reply by Cemal Deniz, -
- 0 replies
- 10 views
1. Oyun içi nick: Bartus_Salvatore 2. Discord kullanıcı adınız: ! Bartus#4379 3. Ban türü: Oyun/Discord oyun 4. Ban tarihi ve saati: 30 ağustos 13.50 gibi 5. Durumun açıklaması:arkadaşım hesap çaldı sonra banada araç vermeyi teklif etti bende kolay yoldan para kazanmak için kabul ettim sonrasında ban yedim 30 günlük hesdap çalan arkadaşımda mac ban yedi banımın açılmasını istiyorum 6. Talebiniz: Banımın açılması 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
Last reply by Bartus salvatore, -
- 0 replies
- 7 views
1. Oyun içi nick:Berto_Durgun 2. Discord kullanıcı adınız: AKBAY 3. Ban türü: Oyun/Discord OYUN 4. Ban tarihi ve saati:11.09.2023 saat bilinmiyor 5. Durumun açıklaması:Sunucu kuralı 4.21 den dolayı ban yemişim. Oyun içi Kalıcı İD im 3874 oyunda çok eskiyim ve bir süredir aktif olarak oynamıyordum ve bu sebepten ötürü bu kralı bilmiyordum benim zamanımda böyle bir durumdan dolayı ban atılmıyordu. Şuanda ki sunucu ekonomisi ve insanlarda olan parayı göz önünde bulundurunca ailemdeki arkadaşıma 1-2m atmak veya araba vermenin suç olabileceğini düşünemedim . Çalıştığım için oyuna günde 1-2 saat girip kafa dağıtıyordum , hiçbir fraksiyonda filanda değilim ve dediğim gibi uzun …
Last reply by Berkay_Akbay, -
- 2 replies
- 32 views
1. Oyun içi nick:Alper_Xan 2. Discord kullanıcı adınız:teax74 3. Ban türü: Oyun/Discord discord 4. Ban tarihi ve saati:1 gün önce 5. Durumun açıklaması:dc den niye ban yedim bende bilmiyorum sabah uyandım dc yi açtım bir baktım fivelive sv si yok 6. Talebiniz:Sizden ricam dc banımı kaldırmanız. 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? evet
Last reply by Poison, -
- 0 replies
- 9 views
1. Oyun içi nick: Hecttor_Black 2. Discord kullanıcı adınız: hectotrw1 3. Ban türü: Oyun/Discord Oyun 4. Ban tarihi ve saati:30.08.2023/13:50 5. Durumun açıklaması: tehtidle zorla yaptırdılar abi özür dilerim size söyleyemedim affedin beni 6. Talebiniz:( çok pişmanım beni affedin hesabım sıfırlansın banım açılsın lütfen abi nolur çok çok özür dilerim 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır) evet
Last reply by Hasan_Huseyin, -
- 0 replies
- 12 views
1. Oyun içi nick:Yasar_Yilmaz 2. Discord kullanıcı adınız:deusz 3. Ban türü: Oyun/Discord Oyun 4. Ban tarihi ve saati:yaklaşık 3 ay önce 5. Durumun açıklaması: ban affı gelmiş bende bundan faydalanmak istiyorum 6. Talebiniz:banımın açılması 7. İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? (evet/hayır)evet
Last reply by deuszasdasd1, -
- 0 replies
- 39 views
Oyun içi nick:Toprak_Baltmore Discord kullanıcı adınız: lorex7305 Ban türü: Oyun Ban tarihi ve saati:bilmiyorum Durumun açıklaması:4.21 sınırsız ban yemişim ama 4.21 yapmadım bilmiyorun neden 4.21 sınırsız ban yedigimi en son terzo milano aldım o kadar oda normal 9 m adam arabayı bana sattı ibana falan para atmadım Talebiniz:banımın açılmasını talep ediyorum hesabımı inceleybilrsiniz İdareyi aldatmaktan/ yanıltmaktan sorumlu olmaya hazır mısınız? evet
Last reply by madyesas,