Jump to content

Şarj Adaptörü

Member
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Şarj Adaptörü's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Collaborator

Recent Badges

7

Reputation

  1. Ve forum da Sunucu Kuralları/Rehin Alma Kuralları/8.9 Rehin Alma Rpsi, 16:00 ile 23:00 arası yapılabilir. Maske Kuralları 6.1 Tüm oyun soygunları, adam kaçırma, rehin alma ve devlet yasalarından kaçmayı gerektiren diğer eylemler, belirlenen kurallar dahilinde yapılmalı ve maskelerin kullanımıyla yapılmalıdır.
  2. + Olarak tek başına birini kaçırmak sunucuda yasak rol clear buradan gelir, fail rp sonuçta. Karşı taraf ADK atmadığı sürece de rolclear bozulmayacağı için sorun yok gibi gibi. Diyorsan ki farklı kanıtlar var o halde videoyu kısa tutarak kanıt gizlemeye çalışarak admin kandırma suçu var, iyi forumlar.
  3. Zargana eti lezzetli bir balıktır, sever misin? Kişilere hakaret etmeden de forum kullanılabilir aslında, denemelisin bence başarabilirsin. :)
  4. Konu başlığı VDM, ID 73781 olması gerekiyor, yoksa konunu kapatacaklar. Forum kurallarına bir göz atsan mı?
  5. Yeni kurala uygun konu başlığı yazmalısın.
  6. Ahh düşünce özgürlüğü evet. Bu arada yazım imla olarak, seni de değiştirdiğimi fark ettim. Virgül önemlidir. :)
  7. Duha ? Benim eski topiclerime de bakarsan çok kez söyledim, oyunu oynamıyorum ben forum kullanıcısıyım. Forum kurallarına göre yorumlama yapıyorum yalnızca. Forum da yazımı benim gibi olan 2.biri görmedim, karıştırıyor olabilir misin?
  8. Videonun öncesi de gerekiyor, 3dk sonra ölmek çekebilme hakkı var. Geçen bir forumda aynı şekilde cevap verilmişti.
  9. Admin kandırmacası yok ki burada ? Video da herşey apaçık belli, aksine sen admin kandırmaya yönelik hareketler sergiliyorsun dikkat et :)
  10. 2 saat sonra yorum atarak bunu mu düşündün cidden 😄
  11. Adamın mikrofonu sarı bile olmuyor adam konuşmadan çatışmış, arka planda da konuştuğunun garantisini verebiliyor musun da belki ADK attı diye iftira atabiliyorsun? Video da kendi sesi açık konuşmadığı için herhangi bir ses duymuyorsun MDK'cı Rağmiz 😄
  12. Nacizane önerim, Drop Savaşı-Malzeme Savaşı gibi Ghetto etkinliklerine Ghetto'yla özdeşleşmiş araçlarla, kaslı araçlar ya da Hermes vb eski model araçlarla katılım sağlansa hem hız rekabeti olmamış olur, hem de farklı bir konsepte geçilmiş olur. Yine askeri baskınlarda ya da normal yaşantı da sürat araçları kullanılabilir ama etkinliklerde kaslı araç şartı getirilse bence güzel olur, pek maliyeti de yok açıkçası. 50-100k herkes verip alabilir, maksat Ghetto'yu yaşamak, Southside de lüks lüks araçlarla absürt bir görüntü oluyor :) Fakir vb diyeceklere ithafen, değilim. Ben farklı birşeyler olsun diye öneri de bulunuyorum.
  13. Araştırmayı bilmiyorsun, adminlik yapabileceğine inanıyor musun gerçekten? buyur başvuru linki.
  14. Selamun aleyküm babba! Sen bizim arkadaşlara pompa falan yolluyormuşsun hayırdır gardeş ?

    1. Carmelo Rose

      Carmelo Rose

      kimine pompa yollarız kimine neşter

      nester_bisturi.jpg

    2. Şarj Adaptörü

      Şarj Adaptörü

      Sen bana mı attın bu neşteri ? Senin ümüğünü sıkarım sonra amcamın kızını denize attığın gibi denize atarım. Amcamın kızı @deesomebu seni nerde denize atmıştı bana göster tamam mı

    3. Carmelo Rose

      Carmelo Rose

      amcanın kızı yüzme bilmiyorsa eğer bunu kullanabilir intex-58660-yakali-sari-z.jpg

×
×
  • Create New...