Sefa Konu tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Konu tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) FIB Ajan Başvuru Formu Kısa süreliğine kapalı olan Federal Investigation Bureau (FIB) yeniden açılıyor! Alım Şartları Level Sınırı: +30 OOC Yaş Sınırı: +20 Maximum 3 Demorgan Cezası Başvuru Formu Oyun içi (IC) isim: Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: Discord isim: ornek#0000 Gerçek isim ve yaş (OOC): Günlük aktiflik saatiniz: Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Başvurunuzu bu form altında paylaşabilirsiniz. Birden fazla forum açmak yasaktır. Birden fazla açılması durumunda başvurunuz direkt olarak reddedilecektir. Formu dikkatlice okuyarak eksiksiz halde doldurmalısınız. Düzenlenme: 18 Kasım 2022 FL Sefa tarafından 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuat Kocaeli Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Fuat_Cakiroglu Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 36 2021 sonu 2022 başı Discord isim: Fuat#6734 Gerçek isim ve yaş (OOC): Fuat 17 Günlük aktiflik saatiniz: Hafta içi okul dolayısıyla akşam 8 gece 2 Hafta sonu 12+ saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: USNG Binbaşı ve eğitim birim komutanı // Airforce Tim Komutan Yardımcısı LSSD EĞİTİM BİRİM ŞEFİ EMS DOKTOR LSPD KOMİSER FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: daha önce birçok Fraksiyonda görev yaptım ve artık bir üst seviyeyi çıkmak ve kendimi kanıtlamak istiyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Türkiye'de iyi bir dil eğimi aldıktan sonra Los Santos geldi ve burdaki berberlerin yaptığı hareketleri görüp kendini adalete adadı Düzenlenme: 18 Kasım 2022 Rynch tarafından 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alp1337 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Micheal Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: Karakter seviyem +40 karakteri yaratma tarihimi tam olarak hatırlamıyorum yılbaşından önceydi Discord isim: ornek#0000 Alp#2022 Gerçek isim ve yaş (OOC): Alp 18 Günlük aktiflik saatiniz: Hafta içi 7-8 saat, hafta sonu +10 saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD, LSSD, USNG, Weazel News vs. vs. FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Bulunmadığım tek legal fraksiyon FIB. FIB fraksiyonuna katılım sağlamak ve deneyimlemek istiyorum. FIB'de bulunan ekip arkadaşlarımın yükünü azaltıcak şekilde çalışma sergileyeceğime ve rolümü düzgünce yapacağıma inanıyorum. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Micheal Goulding 1998 yılında ABD'nin Nebraska eyaletinde dünyaya gelmiştir. İlk okul ve ortaokul dönemlerinde zorbalığa maruz kalan Micheal dışlandığı için sosyal çevresi zayıftır. Küçüklüğünden beri kendini geliştirmeye adamış birisidir. Bir gün telefonu çalan Micheal, üvey kardeşinin öldüğünü ve cenazesi için çağrıldığını öğrenir, apar topar bavulunu toplayıp Los Santos'a gelir. Kardeşinin bir suikaste uğradığını, suikastçilerin aile üyeleri olduğunu öğrenir, bunun üzerine kardeşine suikast düzenleyenleri yakalamak için Los Santos da kalmış ve belirli kolluk kuvvetlerine başvurmuştur... Düzenlenme: 18 Kasım 2022 Alp1337 tarafından Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehmet uslu Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim:Oxygen_Black Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz:57 5-2-2022 Discord isim: ornek#0000 ! Mehmet#3504 Gerçek isim ve yaş (OOC): Mehmet 17 Günlük aktiflik saatiniz: 10-16 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?:LSPD-Birim Şefi/LSSD-Birim Şefi/USNG-Uzman Cavus/EMS-Hemşire/ FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:FiveLive'da uzun süredir oynuyorum tek girmedigim franksiyon FIB o yüzden FIB franksiyonundada bulunmak istiyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız:Oxygen_Black'in doğdugu gün annesi ve babası çeteler tarafından öldürülmüştür Oxygen_Black dogdugundan beri yetimhanede yaşamaktadır Oxygen_Black Kolluk Kuvvetlerinde görev yapabilmek için çok çalışıp Polis Özel Harekat olmayı hakatmiştir suanda Askerlik yapmaktadır Düzenlenme: 18 Kasım 2022 mehmet uslu tarafından 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinan.xyz Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Sinan_Bronte Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 31/ 2021-12-06 Discord isim: Fenrir#7350 Gerçek isim ve yaş (OOC): Sinan 21 Günlük aktiflik saatiniz: 7+ Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: PD USNG FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: 15 Ocak 1995 Yılında Rusyada Dünyaya Geldi. Fakat Sinan ın Büyüme Süreci Epey Zorluydu. Babası Sürekli Alkol ve Kumarda Borçlanıp Evdeki Eşyaları Satıp Borcunu Ödüyordu. Fakat Sinan İleride Ailesine Hayırlı Bir Evlat Olacağına Söz Vermişlerdi . Ardından Bir Kaç Yıl Geçtikten Sonra Babası Artık Eve Gelmiyor Sinan İse Abisi Bradd ve Kardeşi Cemil Bir Kasabada Yaşıyordu. Uzun Bir Aradan Sonra Yeni Bir Hayat Kurmak İçin 3 Kardeş Los Santos Geldiler Ve Akrabaları Olan Brontelerın Yanına Sığındılar . Düzenlenme: 18 Kasım 2022 sinan.xyz tarafından Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ufuk.Yıldırım Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim: Abbas_Unutulan Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: Seviye:32/ Ocak 2022 Discord isim: ornek#0000 ufuk#9085 Gerçek isim ve yaş (OOC): Ufuk Yıldırım 18 Günlük aktiflik saatiniz: 10 12 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD Birim Şefi- Eğitmen-Amir LSSD-Eğitmen-Amir EMS- Doçent Doktor Usng Teğmen FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: 1-)Fib için çok güzel roller döneceği için. 2-) Ortalama Yaş Seviyesi Büyük Olduğu İçin 3-) Tek fibde bulunmadım ve merak ediyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Abbas 22 Yaşında Los Santosda Doğmuştur. Abbasın Kökeni Türktür. Abbas Şuan Polis Olarak Görev Yapmaktadır. Abbas Gizli Bir Ajan Olmak İçin LSPD De görevini layıkı ile yapmaktadır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RickkGrimes Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Başvuru Formu Oyun içi (IC) isim: Rickk_Grimes Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 36 level 2022-04-26 Discord isim: Rickk#0501 Gerçek isim ve yaş (OOC): Görkem 19 Günlük aktiflik saatiniz: 10 -12 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD (LSDP ŞEFi) LSSD ( Sherif yard ) USNG (albay ve eğitmen tim komutanı ) FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: gizli olmak ve şehirde franksiyonları denetlemek istiyorum lspd lssd usng güzel bir şekilde inceleyip hatalı olanları cezalandırmak ayriteyen şehirde çıkan çatışmalarda lspdyi lssdye yardımcı olmak istiyorum kendimi bu role uygun görüyorum asla fib havasına girmem fibyim diyede kimseyi ezmem zamanında bir sürü franksiyonda üst yetkili olmuş biri olarak heryerin işleyişini biliyorum o yüzden franksiyonları güzel denetleyebilceğimi inanıyorum fib adına güzel işler yapabilirim Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: :Rickk_Grimes Küçükken çeteler tarafından çok dövülmüş dalga geçilmiş ve rahatsız edilmiştir çetelere kin yapan Rickk büyüyünce LSPD ye gidip BİRİM ŞEFLİĞİNE ATANMIŞTIR 15 yıl boyunca lspde görev yapan Rickk yeni gelen yönetimle anlaşamayıp çıkışını vermiştir ve LSSD Sherif yardımcılığına atanmıştır sonra ordada yönetimle anlaşamayan rick ordan ayrılmıştır. Sivil hayata geçen rickk sivil hayata alışık olmadığından tekrardan kolluk kuvetlerine geçmek istiyordur ve bunca yıl polislikyapan Rickk Barlas kenin yönetimdeki Usng katılıp şimdilerde orda yüzbaşıdır fakat daha ciddi bir kuruluş olan FİB ye geçipde daha ciddi görevler atanmak ister ve başvurusunu yapmıştır Düzenlenme: 20 Aralık 2022 RickkGrimes tarafından 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeyd Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim:Kutay_Korkmaz Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz:36level /mayıs ayında karakterimi oluşturdum Discord isim: Kutay_Korkmaz#5224 Gerçek isim ve yaş (OOC): Zeyd 20 Günlük aktiflik saatiniz: hafta içi 6 hafta sonu 12 saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?:LSSD Eğitmen / EMS Oparatör doktor /USNG Baş çavuş/LSPD de 2 defa swat amirliğ / SWAT şefliği/ şuan aktif olarak DEVRİYE Şefliği yapıyorum FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:FIB de daha fazla rol çevirmek rol kalitesini arttırmak yeni roller yapmak için girmek istiyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız:Kutay 1991'de Adana da doğmuş 12 yaşına kadar çevresinden dolayı suçla iç içe olmuştur. 13 yaşına geldiğinde ise ailesi İstanbul'a taşınma kararı almıştır. Kutay'ın İstanbul'da babası İstanbul'da bi fabrikada çalışmaktadır. Patronunun uyuşturucu üretip Türkiye ayağında dağıtımından sorumlu kişi olduğunu anlar. Bunları basına sızdırmaya karar verir. Basına sızan fotoğrafların ardından şirket kapatılır ve uyuşturucu bi sürede olsa durur. Aradan aylar geçtikten sonra babası eve kanlar içinde gelir. Kutay hemen babasının yanına koşar. Babası son sözlerinde ona doğru yoldan ayrılmamasını ve başka insanların canının yanmaması için var gücüyle çalışmasını söyler. Bunun üzerine Kutay İstanbul boğazı harp akademisine kayıt yaptırır. 25 yaşında Amerika Birleşik Devletleri Polis Departmanı Tarafından Davet alır. Görevi Los Santos eyaletindeki suç oranını azaltmaktır ve uyuşturucu üretiminde parmağı olan renkli petrolcu gruplarının dağıtmaktir. Ancak Kutay bu şekilde yüz yüze çarpışarak daha fazla önüne geçmeyeceğini anlar. Bunun üzerine Babasına verdiği sözü tutmak için Fib'ye baş vurmaya karar verir. (düzenlendi) Düzenlenme: 20 Kasım 2022 zeyd tarafından 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salih_Kankaroglu Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim: Eren_Turkoglu Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: karakterimin seviyesi 32 yaratma tarihi 2022-02-01 20:35:47 Discord isim: ! Eren#8944 Gerçek isim ve yaş (OOC): 19 Günlük aktiflik saatiniz: 7-8 saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: Lspd Memur, Lssd S.W.A.T, Belediye Gizli servis ajanı, Askeriye Yarbay, FIB Federal Soruşturma Ajanı FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Daha önce FIB a kabul edilmiştim 4 ay aktif görev yaptım ardından FIB kapandı Şimdi tekrardan katılmak istiyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Hayali polis olmak isteyen bir çocuk babasının izinden gider annesini çok tanıyormıyordur babası onu eğitir ve polislik sınavına katılır kazanmıştır görevde 4 yıl geçirir ardından kasaba bölgesine tahini çıkar orada 9 yıl geçirir artık yeni bir şeyler denemek ister belediyeye geçer orada da 7 yıl geçirmiştir ardından FIB a alımlar duyurulur hemen oraya başvurur başvurduktan 1 yıl sonra onu almaya gelirler orada kimlik değiştirir yeni adı Joseph_Connell dır oradada geçirdiği 7 yılın ardından FIB kapanır ve oradan askeriyeye geçer orada 2 yıl geçirir artık şehri tamamen biliyordur yapacak bir şeyler ararken yeniden FIB açıldığı duyurulur tekrardan başvurur ve bekler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalender Bey Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim:Berat_Kalender Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz:40 Seviye 2021-12-11 01:03:43 Discord isim: ornek#0000---kalender_#7659 Gerçek isim ve yaş (OOC): Berat KALENDER 18 Günlük aktiflik saatiniz: 8-10 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?:LSPD LSSD EMS LSCH FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:Daha önceden uzun bir süre devlet fraksiyonlarında rol yaptım biraz ara vermek istedim 1 hafta çete rolü ardından tekrar devlet fraksiyonuna giriş sağladım. Devlet İşlerinide sevdiğimden dolayı FIBde rol yapmak isterim . Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Devlet işleri ile uğraşan illegal işlerde bulunmayan vatanını toprağını seven vatandaş Berat KALENDER Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackSeaLEE53 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim:Miraç_Demirci Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 44 level 2022-05-01 08:15:14 Discord isim: ornek#0000 MDemirci53 #3521 Gerçek isim ve yaş (OOC): Miraç 20 Günlük aktiflik saatiniz: hafta sonu 10 hafta içi 7 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD Birim şefi LSSD komiser EMS doktor USNG Uzman çavuş LSCH Noter FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Çoğu legal franksiyonlarda çalıştım ve görevimi başarıyla yerime getirdiğimi inanıyorum ve böyle ayrıcalığı olan böyle büyük bir franksiyona girmek isterim. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Miraç Demirci 1995 yılında Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde dünyaya geldi.Güzel bir Çocukluk geçiren Miraç Babasının dükkanında çalışarak zaman geçiriyordu. Okulunun bitmesini bekledi ve Miraç Demirci Los santosun bu büyülü topraklarına ayak bastı. Bu şehrin kaderini kökten değiştirmeye yemin etmişti. Bu şehirdeki suçlu çoğunluğunu fark etti ve Miraç onlardan olmak istemedi.bir ayrıcalığı olsun istedi ve Los Santos'un Polis Departmanına başvurdu ve orda uzun yıllar çalıştı.LSPD de uzun yıllar sonra emeğinin karşılığı olarak şefliğe yükseldi ve şehrin suçlu oranını %20 düşürmüştü. Amacında yavaş adımlarla ilerliyordu şimdi ise bu amacını başarmakta karşınına büyük bir fırsat çıkmıştı.Federal İnvestigation Bureau başvuruları açılmıştı.Miraç Hemen başvurusunu yazdı ve yetkililerin ona geri dönüş sağlamasını bekledi... Düzenlenme: 20 Kasım 2022 BlackSeaLEE53 tarafından 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HamzaUcar Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim: Hamza_Ucar Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: seviyem 30 20.09.2022 Discord isim: hamza#1762 Gerçek isim ve yaş (OOC): 17 Günlük aktiflik saatiniz: +7 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: EMS - LSSD FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Şehiri daha güvenilir ve daha korunaklı bir hale getirmek ve halkıma yapabiliceğim bütün yardımı yapmak istiyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız:25.01.2005 Tarihinde Los Santos'da dünyaya gelen hamza başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir. Ortaokul Ve Lise kariyerini 1. olarak bitirmiş ve Los Santos şehrinde sonsuza dek yaşamaya karar vermiştir. Lise Hayatından sonra Los Santos şehrinin insanları karanlik işlere bulaştığını anlıyan ve buna bir son vermek için devlete sığınmıştır. 10 ekim'de LSSD'ye olan başvurusu kabul edilen hamza kariyerini Amirlik olarak tamamlamıştır. Ve FIB'de çalışmak için başvurusunu beklemektedir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torunalp Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Alp_Mikaelson Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 35 Seviye - İlk karakterimi 10.12.2021'de oluşturmuştum şuan aktif olarak oynadığım karakteri xx.04.2022 olması lazım tam bilmiyorum. Discord isim: Alp#0007 Gerçek isim ve yaş (OOC): Alp 18 Günlük aktiflik saatiniz: Hafta içi 9-10 hafta sonu 13-15 saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: FIB hariç hepsinde bulundum FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Tüm fraksiyonlarda yeteri kadar bulundum. Hepsinde çokça tecrübe edindim. FIB fraksiyonunda bulunursam bu tecrübelerimi kullanarak iyi işler yapabileceğime inanıyorum. Sakinliğimi, saygımı sürekli koruyabilirim. Herkese eşit davranır ve herkesin rolünden daha fazla zevk almasını sağlarım. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: 1998 Chicago doğumlu Alp Mikaelson orta durumlu bir ailenin tek çocuğudur. Ailesi sayesinden iyi eğitim görmüş ve Chicago Illinois Universitesinden mezun olup ailesinden ayrılarak Los Santos'a yerleşmiştir. Bir çok işte çalışmayı denemiş fakat kendine uygun yeri henüz bulamamıştır. Düzenlenme: 18 Kasım 2022 Torunalp tarafından Link to comment Share on other sites More sharing options...
Üst Yönetim FL Asil Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Üst Yönetim Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim: Asil_Bayraktar Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 40 - 2022-06-01 00:11:55 Discord isim: Fatih AĞIR#9357 Gerçek isim ve yaş (OOC): Fatih - 26 Günlük aktiflik saatiniz: +8 saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD -LSCS FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:LSPD-LSCS de yetkili olarak bulundum fıb rolünüde imkan verilirse yapmak isterim. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Asil Bayraktar 19/2/1996 Tarihinde Amerika'nın Los Angeles eyaletinde de doğmuştur. ikiz kardeşi ve bir abisi vardır Babası Türkiye den LA a kan davasından ötürü yollanmıştır babası Kemal Bayraktar bur da eşi Gina Torres ile tanışır. Asil 16 yaşındayken babası arabasında ışıklarda beklerken vurulur annesi Gina üzüntüden uyuşturucuya başlar aşırı dozdan Asil 19 yaşındayken ölür, Türkiye deki dedesi babası siyahi bir kadınla evlendiği için torunlarına sahip çıkmaz. Kendi emekleriyle okuyup polis departmanına girerler. ve orada babasını öldüren annesini uyuşturucuya başlatan gerek çeteler gerek aileleri yakalayıp devlete teslim ederler. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkay_Kizgin Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim:Berkay_Cevik Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz:45 2022 ocak Discord isim: ornek#0000 reu#5858 Gerçek isim ve yaş (OOC): Berkay 18 Günlük aktiflik saatiniz:10+ Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?:Fib hariç hepsi FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:Tüm fraksiyonlarda yeteri kadar bulundum hepsinde büyük tecrübeler ve yüksek rütbeler edindim.Bu işi yapabilecek olgunluk ve tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız:2005 Doğumlu Berkay Çevik Yüksek durumlu bir ailenin 2. çocuğudur. Babası çok zengin olan Berkay sonradan dünyaya gelmesine rağmen abisinden daha olgun şekilde davranıyordur.İyi eğitim görmüş Berkay Türkiye eğitim fakültesinden mezun olup Los Santosa yerleşmiştir.Bir çok meslek denemiştir ama maalesef kendine uygun bir iş bulamamıştır. Düzenlenme: 19 Aralık 2022 Berkay_Kizgin tarafından Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aatrox Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim: abdu_Karakaplan Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 22 2022-07-02 16:49 Discord isim: abdü#0141 Gerçek isim ve yaş (OOC): Abdülbaki 17 Günlük aktiflik saatiniz: hatfa içi okuldan dolayı 6 ile 8 saat arası hafta sonu tüm gün girebilirim. Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: USNG astsubay kıdemli baş çavuş ve eğitmen LSSD SWAT EMS HEMŞİRE LSPD MEMUR FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: daha önce birçok Fraksiyonda görev yaptım ve artık bir üst seviyeyi çıkmak ve kendimi kanıtlamak istiyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Abdu uzun süre askerlik yaptıktan sonra askeriyeden emekli olup kendini daha önemli bir işe atamak ister ve FIB seçer Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokselsoylu Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim: Goksoy Soylu Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 35576id seviyem:39 Discord isim: ornek: ! GTW#4568 Gerçek isim ve yaş (OOC): Göksoy 18 Günlük aktiflik saatiniz: hafta sonu 6 7 hafts içi değişir Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: bütün frankyonlarda bulundum en yüksek rutbelerımı kısaca soyleyım ems baş hekim, lssd şef, çete boss'u, weazel yazar şefi, usng k.d başçavuş, kısacası sadece fbi ye giremedim. FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Artık oyunda ulalılabılcek herşeyi yaptım gelişme olarakta franksiyonlar olarakta sadcee fbi ye giremedim aynı şeyleri yapmak sıkmaya basladı ama fbi franksiyonuna alınırsam tekrardan eski oyun zevkinin gelıcegını dusunuyorum. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: butun meslekleri yapan normal bir insan sadece fbi ve mit teşkilatına girememiş yıllarca bunun için çabalamış ve çabalamakta... İnşallah bir gün giricem "diye" düşünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sertan Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim:sezgin_ergul Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: +49 08.01.2022 Discord isim: Sezgin_Ergül [32]#1288 Gerçek isim ve yaş (OOC): ertuğrul gökçen 32 yasındayım Günlük aktiflik saatiniz: +7 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?:fib-usng-pd FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:fib kapanmadan önce uzun bir süredir burada görev yapmaktaydım fib kapandıgı ıcın gorevımden ayrıldım gorevımın uygun gorulurse tekrardan bana verılmesını ust yonetımden rıca edıyorum tesekkurler kolay gelsin Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Düzenlenme: 18 Kasım 2022 sertan tarafından Link to comment Share on other sites More sharing options...
çerkez_hermes Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim:Cerkez_Bast Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz:30 seviye 18.3.2022 Discord isim: ornek#0000çerkez#8854 Gerçek isim ve yaş (OOC):Emir 20 Günlük aktiflik saatiniz: 10+ Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?:lspad birim sefi ve diğer franklarda bulundum FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:uzun süredir rol yapıyorum ve uzun süredir serverdeyim ve fıb hakkında bilgim olduğnu düsünüyoum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: uzun yıllardır pd de olan çerkez yüzlerce suçlu yakalamış ve bir çok terör eylemine engel olmuş ama şehirdeki mafyaların peşinde olması sebebiyle pd den ayrılmak zorunda kalmış ve devlet yetkilileri tarafından sözde tamirçi olan çetelere girmiş ve ajanlık vapmış ve basarılı hayatına orda devam etmiş ve çete sayısını 10 dan 4 e indirmiş blods gang gibi önemli çeteleri başlarındaki adamlara suikast düzenleyerek onları öldürmüş ve son 4 çete yani grove ballas vagos ve marabunta ve artık daha fazla risk almaması için FIB ye alınmıs ve katılmadan 2 gün öncede vagosun basındaki adamı oldürüp vagosuda şehirden silmiş ve kalan 3 çeteyi şehirden silmeyi eğiteceği insanlara bırakmıs Düzenlenme: 20 Kasım 2022 çerkez_hermes tarafından 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erdinç Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Oyun içi (IC) isim: William_Angell Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz:22 tam tarihi hatırlamıyorum ama 2021 de mafyalar kapanmadan 1 ay önce başlamıştım Discord isim: Erdinç#5952 Gerçek isim ve yaş (OOC): Erdinç 21 Günlük aktiflik saatiniz: 4 - 10 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?:ems pd usng FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Şehirde ki yeraltında olan ve pd pd gibi departmanların gücünün yetemediği önemli işlerde görev almak Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Babası rus annesi ispanyol olan William 16 yaşına kadar çok sakin bir hayat yaşamıştır ama 16 yaşında askeri okula girdikten sonra hayatı çok değişen William çok gizli görevlerde ve bi o kadar gizli olan bir timde yaklaşık 5 sene görev yaptıktan sonra tüm arkadaşlarının ırakta ölmesi sonucu büyük bir iftiraya uğrayarak rus fedarasyonları tarafından ispanyaya sürülmüştür ispanyada annesinin ailesiyle tanıştıktan sonra kuzenlerinin cartel olduğunu anlar ve o da ailesinin izinden gidip kadın,uyuşturucu ve silah ticareti yapar ispanya hükümeti değiştikten sonra devlette adamları olmadığı için ispanya hükümeti ailesinin üzerine gelir ve ispanya hükümeti ailesinin çoğunu hapse atar kardeşi Keny ve William americaya gelip yeni bir hayata başlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankly_Rick Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Frankly Karaeski Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 40 2021-11-15 19:38:50 Discord isim: 𝐿𝑢𝑐𝑖𝑓𝑒𝑟#5337 Gerçek isim ve yaş (OOC): Umut 21 Günlük aktiflik saatiniz: 10-12 + Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: İlk olarak EMS USNG LSPD LSCS FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: TÜM KOLLUK KUVETLERİNDE ÇALIŞTIM EN BÜYÜ VE EN GİZEMLİ KOLLUK KUVVETİ FIB YE KATILMAYI KENDİME UYGUN GÖRDÜM KENDİME GÜVENİM SONSUZ BANA VERİLEN GÖREVİ BOŞA ÇIKARMAM BEN BURDA OLMAKTAN GURUR DUYARIM Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: PARASIZLIKTAN GÖÇ EDEN 4 KARDEŞLİ BİR AİLEDEN GELİYORUM BABAMIZI ERKEN YAŞTA KAYBETTİK EN BÜYÜKLERİ OLARAK YANİ BEN BİR YOL BULUP PARA KAZANIP LOS SANTOSA GELDİM ACİL BİR İŞ BULUP AİLEME PARA GÖNDERMEM GEREKİYORDU BENDE İLK ÖNCE HAMMALLIK LA BAŞLADIM BUNUN ÜZERİNE HER ALDIĞIM YÖĞMEYİ AİLEME GÖNDERİRDİM KARDEŞLERİME BAKARDIM EN SONDA OKULUNU OKUDUĞUM TIP FAKÜLTESİNİ KAZNDIĞMI ÖĞRENDİM VE EMS DE İŞE BAŞLADIM ARTINDA HERŞEY İYİ GİDERKEN ŞEHİRDE BİR ÇOK TERÖR EĞLEMİ YAPILMAYA BAŞLANDI BENİMDE YAŞIM GELMİŞTİ BURDA ASKERE GİTMEK İÇİN GÖNÜLLÜ OLDUM BENİ TEBRİK ETTİLER VE ASKERİYE GİRİŞ YAPTIM ARDINDAN LOS SANTOS DAN BANA VATANDAŞLIK VERİLDİ BUNUN ÜZERİNE YEMİN ETMİŞTİM BANA SAYGI VE SEVGİ GÖSTEREN BU ÜLKEYE BENDE CANIMI VERİCEKTİM UZUN YILLAR USNG DE GÖREV ALDIM ÇOK GÜZEL İŞLER ÇIKARDIK BİR SÜRÜ ÖDÜLLER ALDIM RÜTBEM ALBAY OLMUŞTU DEVLETİME MİNNETTARDIM ANNEM VE KARDEŞLERİM BENİMLE GURUR DUYUYORLARDI ARTIK AİLEME BAKABİLİYORDUM AMA BİR SORUŞTURMA OLDU VE USNG DE DEĞİŞİM YAŞANDI HERKESİ İŞTEN ÇIKARMIŞLARDI ARKADAŞLARIM KOVULDUĞU İÇİN BENDE ONLARI YALNIZ BIRAKAMAZDIM BENDE YANLARINDA GİTTİM ŞEHİRDE GEZERKEN BİR DUYURU YAPILDI LSPD ALIMLARI YAPILCAKTIR DİYE TECRÜBELİ OLDUĞUMDAN DOLAYI GİRMEK İSTEDİM ARKADAŞLARIMIZLA LSPD YE GİRİŞ SAĞLADIK ŞEHRİN GÜVENLİĞİ BİZDEN SORULUYORDU ARDINDAN BİR ÇOK TERÖRLE ÇATIŞTIK HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZI KORURDUK BİZ VARKEN ŞEHİRDE HİÇ BİR KÖTÜ İNSAN YOKTU ARDINDAN YÖNETİM DEĞİŞTİ BİZLERİ İŞTEN ÇIKARDILAR BİZDE KASABA TARAFINA TAŞINMIŞTIK AİLEM İSE BENDEN PARA BEKLİYORDU BENDE LSCS YE GİRİŞ SAĞLADIM PARA GÖNDERMEM GEREKİYORDU ELİM SİLAH TUTUĞUNDAN ARTIK BAŞKA Bİ İŞ YAPAMAZ OLMUŞTUM BURDA İŞLER HARİKAYDI ŞERİF YARDIMCILIĞI YAPIYORDUM BURDA ÇOK FAZLA OLAYLAR YOKTU AMA HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZI KORURDUK BİR ÇOK SOYGUN BURDA YAPILIRDI KİMSENİN BURNU KANAMADAN HALLEDERDİK VE KASABALILAR BİZDEN RAZIYDI BİZDE ONLARDAN SONRA YÖNETİM OLARAK LSPD YE TEKRARDAN GİRİŞ YAPTIK ŞEHRİN GÜVENLİĞNİ SAĞLIYORUZ GECELERİMİZİ GÜNDÜZLERİMİZİ KATIP ÇALIŞIR HALE GELDİK BU ŞEHİRDE YILLARIMI HARCADIM DEVLETİMDEN ALLAH RAZI OLSUN BANA VERİLEN HER EMİRİ HARFİYEN YAPMIŞTIM AİLEM DE BU YILLAR İÇİNDE LÜKS BİR YAŞAM YAŞATTIM AMA KEŞKE BUNLARI YAPARKENDE BABAMDA OLSAYDI BENİ TEBRİK ETSEYDİ BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM SIRA DEVLETİMDE BANA NE DENİRSE BEN O GÖREVİ YAPARIM Düzenlenme: 20 Kasım 2022 Frankly_Rick tarafından 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talha_Tank Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Talha_Tank Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 2022-04-29 16:56:05 Discord isim: zer0#3696 Gerçek isim ve yaş (OOC): Talha 20 Günlük aktiflik saatiniz: 6-8 saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD(EĞİTMEN-BİNA-SWAT ŞEFLİĞİ - DEVRİYE AMİRLİĞİ ) \\\ LSSD ( EĞİTMEN AMİRİ) \\\ USNG (AST. KDM. ÜST ÇAVUŞ.) \\\ EMS ( UZMAN DOKTOR) FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Uzun süredir sunucuda rol yapıyorum bundan dolayı artık kolluk kuvvetlerinin en büyüğü FIB Franskiyonunu kendime yakıştırıyorum. FIB'de artıları kullanıp şehirde huzursuzluk çıkaran insanlara doğrusunu anlatmak ve öğrenip aynı yanlışı tekrar etmesi durumunda üst yetkililerime beraber müdahale etmek istiyorum. Aimime , oyun bilgime güvenim sonsuz. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Talha 1992'de Ankara Keçiörende doğmuş 12 yaşına kadar çevresinden dolayı suçla iç içe olmuştur. 13 yaşına geldiğinde ise ailesi İstanbul'a taşınma kararı almıştır. Talha'nın babası İstanbul'da bi fabrikada çalışmaktadır. Patronunun uyuşturucu üretip Türkiye ayağında dağıtımından sorumlu kişi olduğunu anlar. Bunları basına sızdırmaya karar verir. Basına sızan fotoğrafların ardından şirket kapatılır ve uyuşturucu bi sürede olsa durur. Aradan aylar geçtikten sonra babası eve kanlar içinde gelir. Talha hemen babasının yanına koşar. Babası son sözlerinde ona doğru yoldan ayrılmamasını ve başka insanların canının yanmaması için var gücüyle çalışmasını söyler. Bunun üzerine Talha İstanbul boğazı harp akademisine kayıt yaptırır. 25 yaşında Amerika Birleşik Devletleri Polis Departmanı Tarafından Davet alır. Görevi Los Santos eyaletindeki suç oranını azaltmaktır ve uyuşturucu üretiminde parmağı olan renkli petrolcu gruplarının dağıtmaktir. Ancak Talha bu şekilde yüz yüze çarpışarak daha fazla önüne geçmeyeceğini anlar. Bunun üzerine Babasına verdiği sözü tutmak için Fib'ye baş vurmaya karar verir. Düzenlenme: 20 Kasım 2022 Talha_Tank tarafından 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baran_Demirci Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Baran_Demirci Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 05/07/2022 23 Seviye Discord isim: ornek#0000: berkayy#8416 Gerçek isim ve yaş (OOC): Baran/19 Günlük aktiflik saatiniz: 8 Saat Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD(Eğitmen Amiri)(Devriye Amiri) EMS(Doktor)LSSD(Komiser)Usng(Ast.Kıdemli ÜstÇavuş)WeazelNews(Yazar) FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:İlk olarak gizliliği seviyorum ve çok sevdiğim yönetebileceğine inandığım bir kişi yönetimi aldı. kendisine güvendiğim için ve FIB kadrosunda iyi rol yapabileceğim,yeterlik olgunlukta bulunabileceğim için şuanda başvuru dolduruyorum. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Babası LSPD'de Bina Memuru olarak çalışan Baran_Demirci küçüklüğünden beri polis olmaya hevesli bir delikanlıdır, annesi sürekli çalışan baran babası ile sürekli polis departmanındadır babasının masasında oyunlar oynar uyuya kalırdı.Büyüdüğünde Polislik mülakatlarına giren Baran hızlı bir şekilde yükselmeye başlar önce başkomiser olur sonra ise Eğitmen işini çok iyi yapar ve konumundan gayet memnundur.Bir gün Baran toplu eğitimde iken Emniyet Genel Müdürü Asil_Hermes'in görevi bıraktığını duydu eğitimini tamamladıktan sonra yanlarına gitti ve Asil Müdürünün olmadığı bir yönetimde bulunmayacağını söyleyerek LSPD'den Çıkış verdi uzun bir süre sonra Asil müdür yönetimi geri alınca geri döndü ve yeniden eğitmen oldu.Asil Müdürün FIB yönetimine geçmek istediğini görünce Başvuru doldurdu. Düzenlenme: 23 Kasım 2022 Baran_Demirci tarafından 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmet41 Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim:Ahmet_Cakıroglu Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 2022-04-10 35 Discord isim: Ahmet Efe Tufan#8230 Gerçek isim ve yaş (OOC): Ahmet Efe Tufan 18 Günlük aktiflik saatiniz: hafta içi 2-3 hafta sonu 7-8 Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: USNG Binbaşı ve eğitim birim komutanı, army tim komutanı, airforce tim komutanı EMS Başhemişre FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız: Şu ana kadar yapabilecegimin yarısını yaptım dahasınıda yapabilirim ve bunu kanıtlamak için FIB ye başvuruyorum. Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız:Ahmet_Cakıroglu türkiyede dünyaya gelip 25 yaşında bu şehire gelmiştir. Ahmet geldigi gibi gang leri görüyor ve onlardan tiksiniyor ve kendini tekrardan devletin yanına geciyor Ahmet Türkiyede Ast Subaylık yapıyordu. Burda tanıştıgı 1 Kaç tanıştıgı kişi kardeşi gibi olup artık onların en iyi ve kötü anlarında yanlarında olmak için kendine yemin etti. Düzenlenme: 18 Kasım 2022 Ahmet41 tarafından Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustafa_Toprak Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2022 (düzenlendi) Oyun içi (IC) isim: Mustafa_Toprak Karakter seviyeniz ve karakterinizi yaratma tarihiniz: 12/9/2021 30 seviye Discord isim: ornek#0000: belasenkos42a#2193 Gerçek isim ve yaş (OOC): Mustafa Efe /20 Günlük aktiflik saatiniz: 13 Hafta Sonrlarıda Artabilir. Daha önce devlet fraksiyonlarında bulundunuz mu? Hangileri?: LSPD(Birim Şefi) EMS( UzmanDoktor)LSSD(Birim Şefi)Usng(Ast.Kıdemli ÜstÇavuş) Devlet(Adminlik de yaptım.) FIB gibi önemli bir fraksiyona neden ajan başvurusu yaptığınızı en az 3 cümle ile açıklayınız:İlk olarak ve en temel ilkem gizliliktir.Ve bu konuya aşırı derecede önem veririm kuralllara uyarım.Gerekli görevleri yerine getirir ve çoğu fraksiyonda yönetim kadrosunda bulunduğumdan dolayı yönetme kabiliyetim mevcuttur. Ve bu sebeplerden ötürü fib başvurusu dolduruyorum Karakterinizin hikayesi nedir en az 3 cümle ile açıklayınız: Mustafa toprak Abisi USNG De şehit düşmüş bir vatandaştır.İçindeki adalet duygusu ve çevresinden gördüğü zorluklar için Polis olmaya karar vermiştir. İlk olarak Lspd ye girip uzun bir zaman polislik yapan mustafa bu süre zarfında birim şefi olmuştur.Şehirdeki suç oranlarının azalıp kasaba bölgesinde suç oranı artmaya başlayınca LSSD`ye tayini çıkarılmıştır daha sonrasında uzun zaman görev yapan mustafa oradada eğitmen şefi olmuştur.Daha Sonrasından Abisinin mesleği olan Askerlik ona da cazip görünmüş ve usng ye katılmıştır.Bir kaç ay sonra oradanda çıkışını veren mustafa EMS ye giren mustafa uzman doktor olduktan sonra ilk mesleği olan Lspd Ye geri dönmüştür. İçindeki adalet ve düzen aşkı için de FIB ye başvuru doldurmuştur. Askeri Kimlik Kartım Mevcuttur. Düzenlenme: 18 Kasım 2022 Mustafa_Toprak tarafından 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts