Omer_Ozcelik Konu tarihi: 2 Şubat Paylaş Konu tarihi: 2 Şubat şuanki oyun ekonomisi ayaklar altında en iyi arabalar dahi çok basit şekilde alınabiliyor. Silah dediğimiz şey illegal fraksiyonda olmayan adamlarda bile min 4 araba bağajı kadar var silahcılar sadece mermi satışı yapıyor bu silah dediğimiz olay su tabancası gibi olursa herkesin elinde olursa daha çok rdm vmd careamig adk vdk cdk gibi olaylar yaşarız. Önerim ve sizlerden isteğim şuan oyunu 4 gündür sildim bunun sebebi taraf tutan adminler, hile kullanımları ve berbat oyun ekonomisi çok severek oynadığım bu oyunun artık bir güncelleme ile silah fiyatlarını gerekirse 200k lara 400 klara çekilmesi ve artık silah ve ekonomi yi düşürmek belki bir wipe bile güzel olabilir çok fazla mala mülke sahip olsam dahi. Bu rage mp platformda ayakta kalmış yabancı menşeili olsa bile türk sunucusu olarak bir tek sizler varsınız bu durumu lehinize kullanmak yerine fivem de ki götü boklu gunrp sunucularına dönüştünüz farkında değilsiniz. Günlük min 1k 2k para yatıran ben oyuna en son 2 hafta önce yatırdım çünkü artık herşeyi alabiliyor olabilecek düzeye geldim olay da bu hale gelince herkes ama herkes silaha bu kadar kolay şekilde ulaşınca ne askeriyenin önemi kaldı ne pd nin ne şerifliğin. Bu bir dilekçe veya bir öenridir. Oyunu 4 gündür oynamıyorum ama bu yüzden mutluyum ekip arkadaşlarımın 10dk da bir foruma rdm kayıtı attığını görünce bıraktığıma sevinecek duruma geldim. sizler bunun önüne artık geçmeniz gerek, Gerekiyorsa admin kadronuzu ve oyun sisteminizi değişmeniz gerek ben ve benim gibi oyunu silenen arkadaşalra oyunu tekrardan yükletmek oyun içerisindeki 3 gramlık gunrp cilerden daha çok katkı sağlar. İyi forumlar dilerim 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruhsuzzbuzz- Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat + 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melihcagma01 Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat + 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
umutoluuk Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat +1 keşke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChapoMurtaza Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat wipe hariç hersey +1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bekir_Sarsılmaz Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat + 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet. Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat WİPE HARİÇ HERŞEY +1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easton Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat (düzenlendi) Sunucuya kayıt sistemi getirilmeli ve rol bilgisi olan oyuncular bu sunucuda oynamalı. Fivem de bir çok RP sunucusuna giremeyip mülakatta kalan ne kadar oyuncu varsa buraya toplanmış ve sürekli kural ihlali yapıyor, artık gerçekten bir roleplay sunucusu değil de freeroam sunucusuna döndü FiveLive, insanlar nereye kadar kayıt alıp forum üzerinden bildirecek veyatta sürekli oyun zevkinden olacaklar? Bu soruna çözüm bulunmalı konu sahibinin de söylediği gibi. Silah fiyatları güncellenmeli ve sunucuya katılan oyuncuların Roleplay bilgisi sorgulanmalı, yapılan testlerden geçemeyen oyuncular sunucuya alınmamalı. Evet belki buradaki öneriler sunucunun aktifliğini düşürebilir 400-500 online değil de 250-350 arası online olsun ama sorunsuz bir rol ortamı olsun. Gerçekten artık hiçbir şekilde Sosyal RP yapamıyoruz sunucu tamemen Gun RP üzerinden ilerliyor belli bir süre sonra başı boş bir şekilde dolaşmaktan başka hiçbir şey yapası gelmiyor insanın. Yetkililerin bu konuyu dikkate alıp kendi aralarında bir çözüm yoluna varmaları gerekmektedir. Düzenlenme: 2 Şubat Easton tarafından 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spadde2 Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat +1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faruk_Corleone Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat + ALINTI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad_Saral Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat +++++++ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat + 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can_Pasa Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat +9999999 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebola Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat (düzenlendi) + Düzenlenme: 2 Şubat Ebola tarafından 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocks Mesaj tarihi: 2 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padisha Mesaj tarihi: 3 Şubat Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat MERHABA, Yakında discord duyurudan önümüzdeki gelecek güncellemeler hakkında daha fazla bilgi alabileceksin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts