LSPD Liderine Karşı Şikayet

1. Örnek başlık: LSPD Liderine Karşı Şikayet
  2. Oyun içi nickiniz:Cem_Petrovic | 25110
  3. Şikayetin yapıldığı fraksiyon: Lspd
  4. İhlalin tarihi ve saati: 00.00
  5. Durumu açıklayınız: ilk geldiğinden ekipi 20 yakın kural hatası yaptı tüm kanıtlar Lspd Curator Dm’sine attım mevcut.Bugün lspd sohbetinde gördüğüm trajikomik olayı fotoğraf kanıttan bakarmısınız adam sebebsiz yere rollerimi aldı sırf onla tartıştığım için.Üstelik ben Şef Olucağım zaman benle tartışıp rütbemi alıyorlar normalde beni ön görmeleri lazım alexsi’den sonra ama arkadaşına(alexsi) forum açtığı diye clark_williamsın attıkları yalan bahane ile rütbe düşüşünü benimlede sadece tartıştığımız için rütbemi alıyorlar.Ekipine Torpil geçiçek adamları almayın Lütfen Mami_Bronte Dc’de yardımcı şef olupta oyunda birim şefi oluyor ben Yardımcı şef olup oyunda amir oluyorum söylememe rağmen düzeltmiyorlar adamın rütbesini amir rütbeli(Bugra_Bronte] adamda oyun içi birim şefi var(depo dağıtmak için)
    ama bu adamın depo dağıttıyan dair bir kez bile görmedim ve birim şefleri veya genel birim şefleri neye duruyor bu adamlar depo dağıtmıcak ise.Adamlar arkadaşlarını şef yapmak için fazladan şef rütbesi eklediler (AIR) ve Genel birim şefi amir olanada discordan değil ama oyundan birim şefi verildi yönetimin ya değişmesi yada tüm kadronun admin tarafından gözden geçirilip rütbelerini tekrar bakılmasını talep ediyorum.Eğitmenlik sürecinde alımını yaptığım 30 kişiden en fazla 5 kişisi hatası yapmıştır yetersizlikden dolayı eğitmenliğim alınmış aktiflik saatimi,baktığım başvurularına,alımını yaptığım sayıya bakabilirmisin kusura bakmayın kendimi övmek gibi olcak ama şefliği benden hak edicek başka birisi göremiyorum eğitmenlik kadrosunda alexsi denilen adam daha rol içinde 30 kişisnin olduğu bölgede troll yapıyor bbu adam sizce hak ediyormu daha hiç bir başvurulara veya alım yapmamasına rağmen adam bana söylüyor yapıcağı işleri benim yapmamı istiyor eğitmenlik başvurularına bakmam için şaka gibi yönetim
  6. İhlal zaman kodu:-
  7. Video/Fotoğraf kanıtınız: https://imgur.com/O6scq6z | Imgur: The magic of the Internet | Imgur: The magic of the Internet
  8. İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?: Evet

Merhaba talepr reddedildi . Yönetim değişti