- Oyun içi nickiniz: Corc_Yarar
- Şikayette bulunduğunuz oyuncunun nicki veya uzun ID’si: 42135 88018 72241 62508
- İhlalin tarihi ve saati: 22.43 01.05.2024
- Durumu açıklayınız: Taksici rolü yapıyorum eğlencesine motorlu arkadaşla tartışıyoruz polis çağıracağını söylüyor üstüne polis geliyor ve direk bana sıkmaya başlıyor gerçekten HARDD ROL PASI yapıyor polislerimiz burda arabayı sağ kenara yanaştırıyorum ama hiç bir sebep olmadan ateş alıyorum. Polisliğe 50 kere ailelerin alınmaması gerektiğini söyledim çünkü bu arkadaşların çoğu polisliğin p sinden anlamıyor sadece milleti vurayım çatışayım hapise atayım kafasında ilerliyorlar.
- Video/Fotoğraf kanıtınız: https://streamable.com/z1ccv8
- İhlal zaman kodu: UTC +3
- İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?: Evet
2 Likes
illegalci bunlar zaten legal fraksiyon verilirse böyle olur
1 Like
haklısın abi ya brontelere niye lspd veriliri ki adamlar gunrp ci geçen arkadaş yakalandı adamlar tabletten parmak izi okuttu okadar yani fıb çağrılcanı falan bilmiyorlar ondan sonra araçlı sanki gls gibi kullanıyorlar piit atıyoruz devam ediyor takla atıyor devam ediyor lspd nin değişmesi lazım
1 Like
İllegalcilere legal verirsen olacağı belliydi zaten normalde pd rol çevirir insanlara yardımcı olur Şimdi pd rol çevirmek yerine adam vurmanın peşinde benim adminlere önerim yönetim verirken sayıya değilde geçmişe bakılmalı
1 Like
Merhabalar, forumunuz forum kurallarına göre doldurulmamıştır. Bu sebepten ötürü forumunuz reddedilmiştir. İyi roller dilerim.