48246 Cheat Hunter Başvuru Formu

  1. Discord Nick: gloryian.exe
  2. İsim ve Yaş: Yağız 18
  3. Oyun İçi İsim: Edward Johansson
  4. Daha önce herhangi bir Discord Moderatör - Support deneyimin bulunuyor mu?: Discord Moderatör tecrübem bulunuyor. Ayrıca sunucu içinde helper tecrübemde bulunuyor.
  5. Neden discord ekibimize katılmak istiyorsun?: Çünkü FIB hariç her fraksiyonda bulundum ve hepsinde rol yaptım. Daha önce helper tecrübem oldu fakat bu çok eski yönetim kadrolarındayken oldu. Uzun zaman geçti ve rol yapmak yerine tekrardan sunucu yönetim kadrosunda bulunup ekipteki diğer kişilerle birlikte sunucuyu geliştirmeye ve her gün daha da ileri taşımaya destek olmak istiyorum.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine discord ekibimize almalıyız?: Çünkü sunucuda tecrübeliyim. Çok uzun zamandır oynuyorum FIB hariç her fraksiyonda rol yaptım ve hepsinde defalarca yetkili kadrosunda bulundum. Daha önce de helperlık tecrübem olduğu için bu konuda zorlanacağımı sanmıyorum. Bana düşenleri başarılı bir şekilde yerine getirebileceğime inanıyorum.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: İyi Durumda
  8. Ragemp ve GTA hakkında teknik bilgilere sahip misiniz?: Evet çoğu teknik bilgiye sahibim. Çok uzun süre sunucuda oynadığım için sunucuyla alakalı teknik bilgilere de az çok hakimim.
  9. Günlük aktifliğiniz nasıl? Haftaiçi 5-6 Saat Haftasonu 9-10 saat