48246 Helper Başvuru Formu

  1. Discord Nick: gloryian.exe
  2. İsim ve Yaş: Yağız 18
  3. Oyun İçi İsim: Edward Johansson
  4. Daha önce herhangi bir Helper - Admin deneyimin bulunuyor mu?: Evet, Figaronun yönettiği zamanlarda helperlık deneyimim bulunmakta.
  5. Neden Helper kadromuza katılmak istiyorsun?: Oyunda ki FIB hariç tüm fraksiyonlarda bulundum 2021den beri aktif olarak oynuyordum bu aralar bir süreliğine ara verdim fakat tekrardan başlama kararı aldım. Sunucuda ki tüm kuralları ve fraksiyonları biliyorum. Çok uzun süredir rol yapıyorum çünkü en son helper olduğumda başta figaro vardı yani seneler geçti üstünden. Tekrardan admin kadrosuna katılıp ekipteki arkadaşlarla birlikte sunucuyu her geçen gün daha da yukarı taşımayı istiyorum.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine Helper kadrosuna almalıyız?: Az önce de söylediğim gibi sunucuda 3. senemi doldurdum şuan aktif olarak oynadığım hesap 2. hesabım. O yüzden idsi biraz yüksek. Her neyse dediğim gibi tüm fraksiyonlarda bulundum ve sunucuda tecrübe sahibiyim her konuda bilgiliyim ve ana sunucu kurallarını biliyorum. Ayrıca empati kurabiliyorum olgun olduğumu düşünüyorum eskiye nazaran olaylara mantıklı çözüm üretebiliyorum
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: İyi Durumda
  8. Günlük aktifliğiniz nasıl? Haftaiçi 5-6 Saat Haftasonu 9-10 Saat
1 Like