CH / Başvurusu

  1. Discord Nick: zlowcim
  2. İsim ve Yaş: Hasan 20
  3. Oyun İçi İsim: Hasan_Ruthless
  4. Daha önce herhangi bir Discord Moderatör - Support deneyimin bulunuyor mu?: Evet Bir Çok Önceki Sunucularda Cheat Hunter Gibi Rütbelerde Bulundum.
  5. Neden discord ekibimize katılmak istiyorsun?: Pozisyonun gerektirdiği bazı öncelikler veya hedefler hakkında yeterince bilgi sahibi olmayabilirim. Ancak, bu konuları netleştirmek ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli stratejileri geliştirmek konusunda kararlıyım.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine discord ekibimize almalıyız?: Cheat tespiti ve analizinde kullanılan araçlar ve teknikler hakkında bilgi sahibiyim. Ayrıca, çeşitli programlama dilleri ve yazılım geliştirme araçları konusunda bilgi sahibiyim, bu da bana hileleri tespit etmek ve çözmek konusunda avantaj sağlıyor.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Bu kuralları uygulama ve denetleme konusunda aktif bir rol oynamak için gerekli bilgiye ve deneyime sahibim. Bu kuralların sunucunun kalitesini ve oyuncu memnuniyetini nasıl etkilediğini anlıyor ve bu kuralları desteklemek ve sürdürmek için gereken tüm çabayı göstericem.
  8. Ragemp ve GTA hakkında teknik bilgilere sahip misiniz?: Rage MP platformunda uzun süreli deneyimim var ve bu sürede çeşitli cheat türlerini tanıma ve anlama yeteneği kazandım. Oyunun dinamiklerini ve hilelerin nasıl işlediğini biliyorum.
  9. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat) Hafta İçi 10 / Hafta Sonu 13
1 Like