Cheat Hunter Basvuru

  1. Discord Nick: Cacheps
  2. İsim ve Yaş: Huseyn 19
  3. Oyun İçi İsim: Ali_Abdiyev
  4. Daha önce herhangi bir Discord Moderatör - Support deneyimin bulunuyor mu?: Evet birçok sunucuda bulundu ama kendimi tam şekilde bu sunucuda kanıtlayacağımın kanahatine geldim.
  5. Neden discord ekibimize katılmak istiyorsun?: Bu sunucuda çok fazla zaman geçirdim ve bu sürevende artık bu sunucu için daha fazla vakit ayırmaya başladım bu zamanımı yetkili olarak sunucuyu daha huzurlu hale getirmek için kullanmak istiyorum.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine discord ekibimize almalıyız?: Back-End Developerim Python , Node.js gibi yazılım dillerini biliyorum aynı zamanda yeni ve geleceğe bağlı yenilikleri oğrenmeye açığım.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Mevcut kurallar hakkında çok fazla bilgim var ama başvuru onaylandıktan sonra daha fazla ve eksiksiz olacağına emin olabilirsiniz.
  8. Ragemp ve GTA hakkında teknik bilgilere sahip misiniz?: Evet genel teknik bilgilere sahibim ve çok fazla çözüm yontemi biliyorum ama yukarda belirtdiğim gibi yenilikleri öğrenmeye açığım.
  9. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat) Genel olarak hafta içi 13-14 saat aktifliğim mevcut.