Core_Dalton (43002) Helper Başvuru Formu

  1. Discord Nick: guneyb07
  2. İsim ve Yaş: Güney 16
  3. Oyun İçi İsim: Core_Dalton
  4. Daha önce herhangi bir Helper - Admin deneyimin bulunuyor mu?: Hayır bulunmuyor fakat adminlik ve helperlik konusunda bilgili oldugum söylenebilir.
  5. Neden Helper kadromuza katılmak istiyorsun?: Helper kadrsouna bir adam ihtiyacı olduğunu gördüm ve başvurma kararı aldım. Ayrıca oyun içi helper ekibinde daha cok aktiflik sağlanması konusunda katkı sağlamak istiyorum.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine Helper kadrosuna almalıyız?: Helper ve adminlerin kararlarının, insiyatiflerinin ve bakış açıları konusunda bilgi sahibiyim ve sunucuda cok uzun zamandır oyuncuyum. Kurallardan, yapılması ve yapılmaması gerekenlere, hatalara ve dahasına oldukça hakim bir kişiyim. Ayrıca samimi bir insanım ve adminliğe hevesliyim. Bir çok ekip ve ailede bulundum ve hepsine kolayca uyum sağladım. Adminliğe ve şartlara da aynı şekilde uyum sağlayacağım. Arkadaşlarım ve yakınımdaki insanlardan bol bol övgüler alıyorum ve konustugum herhangi biriyle arkadaş olabiliyorum. Ayriyeten rol bilgim de var yani rol yapılması gerektiğinde gerek sosyal gerek gunrp her türlü role uyum sağlayabilirim. Fazla konuşan ve mikrofon basan biri değilim oyuzden sesimin de uygun olduğunu düşünyorum.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Sunucudaki bütün kurallara hakimim. Sunucu kurallarına, forum kurallarına ve discord kurallarına defalarca kez baktım. Sunucuda yapılan hareketlerin, hataların ne kadar cezası olduguna vs. hakimim.
  8. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat) Hafta için 6, Hafta Sonu 10-12

(Eğer uygun görülürse Discord Support olarak görev de yapabilirim. Her türlü pozisyona açığım.)