Demorgan İtiraz // 97529

  1. Oyun içi nickiniz: Cann_Baltaci
  2. Sizi cezalandıran yöneticinin oyun içi ismi: Balwin_Shawn
  3. İhlalin tarihi ve saati: 22.08.2024 03:56
  4. Durumu açıklayınız: Kişiye her hangi bir rdm atmıyorum kaydın başlamadan önceki halinde bize atarlanıp yeşil alana kaçıyordu arkadaşı beni yumruklayıp felan kaçıyordu adamlar kısacası bize atarlanıp kaçıyordu bende dedim öpülecek sen çıkınca öpülecek sen dedim adama yaptığım şeyde failrp lik bişey yok bizde sarı gls görüyoruz kontrol ediyoruz onların olduğunu siyah kıyafetli adam bana yumruk attığı için ordan tanıyoruz görüyoruz ki adam ordan çıkmıyor kaydında farkındaysanız adam da failrp yapıyor fakat şöyle bişey var bende rdm lik bişey yok adama öpülecek sen diyorum sonra inip sıkiyimmi diyip sıkıyorum ondan sonra adama sıkıyorum burda rdm lik bişey yok failrp likde bişey yok kayıtta belli sol göze bakarsanız anlaşılır. Ve bide şöyle birşeyden bahsetmek istiyorum eğerki demorgandan çıkarılırsam admin beni yanına çeksin ve ağır av tüfeği taser josak isimli silahlarımı geri vermesini talep ediyorum. Birde ooc de deyip sonradan paralel evrende arkadaşıymış diyorum bunu fail rp olarak saymış beni atan admin. Adı üstünde düzeltme yapıyorum sonradan farkındaysanız.
  5. Video/Fotoğraf kanıtınız: Adk id:97529 77887 99011
  6. İhlal zaman kodu: UTC+3
  7. İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?(evet/hayır): Evet

he bide şöyle bişey var adama çık diyoruz çıkmıyor bizde çıkınca buluyoruz vuruyoruz bu rdm e girmiyor

adam gülücük koyarak bizi tilt ediyor bide

başlık on parmak troll zekası yapıyon admin kandırmak yapıyon . sebep failrp uygulanmıştır. adamı öpücük dedi sonra kandırmak vurdu galiba o yüzden.

kanka sen gerizekalımısın sana bilerek öpücük diyorum orası yeşil alan olduğu için sen ölücek veya öldürülecek diyemem alan ihlaline girer yanımdaki çocuk diyor ölecek diye

Merhabalar yapılan işlemde bir hata gözükmemektedir. Forumunuz reddedilmiştir. İyi roller dilerim.
KONU KAPATILDI.