Discord Support Basvuru /// 94127

  1. Discord Nick: camlicagazozxd
  2. İsim ve Yaş: Selim 18
  3. Oyun İçi İsim: Selim_Turco
  4. Daha önce herhangi bir Discord Moderatör - Support deneyimin bulunuyor mu?: evet / daha once public sunucularda ust yonetim ve fivem sunucularinda stafflik yaptim
  5. Neden discord ekibimize katılmak istiyorsun?: Admin kadronuzda tanidigim ve sevdigim cok kisi var ve genel olarak topluluğun düzgün ve keyifli bir şekilde işlemesini sağlamak icin kendi emeklerimi katarak projeye katkim dogunabilecegine inaniyorum.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine discord ekibimize almalıyız?: Diger kullanicilara gore daha cok tecrubem ve bilgim oldugunu dusunuyorum, sunucuda gecirdigim süre zarfında birçok sorunu çözmek için çaba harcadım ve aktiflikigim oldukca fazla.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Cok uzun suredir bu sunucuda rol yaptigim icin ve aktif olarak forumu kullandigim icin mevcut kurallar ve sebepleri hakkinda cokca detayli bilgiye sahibim.
  8. Ragemp ve GTA hakkında teknik bilgilere sahip misiniz?: Benimde bilgisayarimda belli sorunlar oldugu icin uzun bir sure oyuna girememistim ve cogu sorunun neden oldugunu ve nasil cozulecegini kendim arastirip ogrendimtum o yuzden cokca bilgim mevcut hem gta 5 hem windows hem de ragemp hakkinda.
  9. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat) Hafta Ici 8-9 / Hafta sonu 10-11