Discord Support Başvurusu - 48142

  1. Discord Nick: .braunn.

  2. İsim ve Yaş: Fethi 19

  3. Oyun İçi İsim: Braun_Bratva

  4. Daha önce herhangi bir Discord Moderatör - Support deneyimin bulunuyor mu?: Evet, geçmişte birkaç farklı Discord sunucusunda support görevinde bulundum.

  5. Neden discord ekibimize katılmak istiyorsun?: RageMP üzerinde 3.000+ saatim, var 2 yıldır FiveLive üzerinde rol yapıyorum gerek kolluk kuvveti gerek çete bossluğu herşeyin deneyimine sahip oldun. Artık rol yapmaktan sikildim ve Discord Support olmaya karar verdim.

  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine discord ekibimize almalıyız?: Deneyimli bir oyuncuyum, hızlı kararlar alabilme yeteneğim ve sorunları çözme becerilerimle öne çıkıyorum. Ayrıca, empati kurabilme ve sorunlarını anlayıp çözüm üretebilme yeteneğime güveniyorum.

  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: 2 yıldır FiveLive roleplay 'de oyuncu olarak oynadığım için tüm kuralları ve yasakları biliyorum.

  8. Ragemp ve GTA hakkında teknik bilgilere sahip misiniz?: Evet, Ragemp platformu hakkında teknik bilgilere sahibim. Ayrıca, kullanıcıların oyun içinde karşılaşabileceği teknik sorunlara çözüm üretebilme yeteneğine sahibim

  9. Günlük aktifliğiniz nasıl?: Hafta İçi: 7+ Saat. Hafta Sonu: 10+ Saat

1 Like

Merhaba, Discord Support Başvurunuz ONAYLANMIŞTIR. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.