Discord Support Başvurusu / Kayra_Corllone / 93547

  1. Discord Nick: kayrasins
  2. İsim ve Yaş: Kayra / 19
  3. Oyun İçi İsim: Kayra_Corllone
  4. Daha önce herhangi bir Discord Moderatör - Support deneyimin bulunuyor mu?: Evet, Daha önceden bir çok sunucuda bu mevkilerde görev yaptım.
  5. Neden discord ekibimize katılmak istiyorsun?:GTA 5 roleplay sunucusu olan FiveLive’ın admin kadrosuna katılmak istiyorum çünkü hem GTA 5’e olan tutkum hem de online toplulukların yönetimi konusundaki deneyimimle sunucunuzun başarısına katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine discord ekibimize almalıyız?: Discord ve benzeri platformlarda uzun süreli deneyimim var. Topluluk yönetimi, moderasyon ve iletişim becerilerim sayesinde, ekibinize değer katabileceğime inanıyorum.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Mevcut sunucu kuralları hakkında bilgi sahibiyim ve bu konuda dikkatliyim. Kuralların genellikle topluluğun düzenini sağlamak, üyelerin birbirleriyle saygılı ve uyumlu bir şekilde iletişim kurmasını sağlamak amacıyla belirlendiğini biliyorum. Her sunucunun kendine özgü kuralları olabilir; bu nedenle, sunucunuzun kurallarını öğrenmek ve uygulamak benim için önemli olacaktır.
  8. Ragemp ve GTA hakkında teknik bilgilere sahip misiniz?: GTA 'nın oyun motoru ve optimizasyonu hakkında genel bir anlayışım var.
  9. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat): Hafta içi 6 ile 7 saat arası, Hafta sonu 8, 10 saat arası.
2 Likes

Görmek isterim Support kadrosunda kardeşim

1 Like

Kendisini uzun zamandır tanıyorum Yakın arkadaşım değil ama kendisi uzun zamandır weazel yönetiminde bulunuyor alt kişilere herhangibi bir zorbalık yaptığını görmedim ben admin kadrosunda görmek isterim emin olun sizede çok faydası dokunur

1 Like

<3 desteğin için teşekkür ederim

vay dedem gelmiş teşekkürler.

1 Like

Olmasını İsterim Kan Kardeşim

1 Like

support olmasını çok isterim canım kardeşim

1 Like

olmanı çok isterim inşallah olursun

1 Like

Yapsa Yapsa bu adam yapar cok ciddiyim

1 Like

+1 Admin Olarak Görmek İsterim

1 Like

Support Kadrosunda Görmek İsterim Seni Uzun Zamandır Tanıyorum Güzel Yönetiyorsun

1 Like