Fail RP+Badcop ID: 59713

  1. Oyun içi nickiniz: Negan_Dalton
  2. Şikayette bulunduğunuz oyuncunun nicki veya uzun ID’si:59713
  3. İhlalin tarihi ve saati: 17.07.2024 20:51
  4. Durumu açıklayınız: Memur araçtan indiriyor ve kimlik soruyo ve veriyorum sonra memur beye diyorumki kimliğe iyi bak bakıyor belediyede çalıştığımi bile bile bagajımı açtırıyo bende diyorumki sadece terörizimde açtırabilirsin diyorum sonra rolsel olarak bagaja sıkıyor ve bagajı aç diyor sonra açmıyorum admin geliyo fail RP den atabilirsin diyor sonra beni alıyor ve sorgu odasına götürüyor ve diyorum ki LSPD yetkilisini çağır diyorum ve olumsuz diyor sonra belediye yetkilisini çagır diyorum ve onada oomusuz diyor sonra parayı yazıyor çıkıyorum ben yatarım farketmez ama bu arkadaşa işlem uygulanmasını istiyorum
  5. Video/Fotoğraf kanıtınız: https://www.youtube.com/watch?v=5F2GbkwKd-M&ab_channel=Sylvester
  6. İhlal zaman kodu: UTC+3
  7. İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?: Evet

şüpheli bi durum olmadanda üst araması yapamazki

9dk lık kayıt ne kankam ya gonderdın ıyı oldun beni uğraştırmıyorsun hem ne füzel kendi forumundan rolblock dan gidecen

Merhabalar, forumunuz reddedilmiştir. İyi roller dilerim.
KONU KAPATILDI
image

Attığınız foruma cezai işlem uygulanan kişi siz oldunuz.

Şimdi nedenine gelelim; LSPD’de genel şehir kuralı olarak ‘’ Silah Ruhsatı ‘’ kuralları neyse o kadar taşıma yapacaksınız. bunu o dedi veya başka biri dedi diye değiştiremezsiniz, değiştirilemez.

Videodaki Polis size rol paslıyor ve siz RoleBlock yapıyorsunuz. videoda polislerin veya polisin herhangi bir kural hatası bulunmamaktadır. çünkü kurallar neyse gereken işlemler polis tarafından yapılacaktır. üzerinizde fazla mermi gören bir polis aracınız yanınızdaysa içini aramak isteyebilir. /do veya /me komutundan size paslanan role karşı geldiğiniz için ‘’ roleblock ‘’ tan size işlem uygulanmıştır. iyi roller dilerim.

KONU KAPATILDI.