Fear Rp /// 91151

  1. Oyun içi nickiniz: Efe_Class
  2. Şikayette bulunduğunuz oyuncunun nicki veya uzun ID’si: 91151
  3. İhlalin tarihi ve saati: 19.04 20.08.2024
  4. Durumu açıklayınız: Başta motor ile arabama tekme attı , fakir diye hakaret etti laf attı bende inip silahla sıktım yumruk atmaya başladı fear rp yaptı.
  5. Video/Fotoğraf kanıtınız: https://streamable.com/elgpmo
  6. İhlal zaman kodu: UTC+3
  7. İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?: Evet

olayın öncesi yok kendisi vdm atıyor ayrıca arkada meta yapıyorlar arkadaşı hastahaneye gel silah düşürdüm diyor. Ayrıca silahla sıkarken bir anda o silahı cebine koyup nasıl yumruk atıyor :smiley: powergaminge girer hepsinden işlem görmesini istiyorum.

knk çok iyi yalan söyliyorsun ha demo itiraz da güzel bi yalan uydurmuşsun zaten admin kabul etmemiş , videonun başını da atarım sıkıntı yok 1.30dk lık kayıt alıyorum ben yolda giderken tekme atıyorsun bana sonra fakir vesaire gibi laflar atıyorsun üstüne silaha yumruk atıyorsun

vdm falan atmadım sana admin mesajımı okursan videonun başını atayım vdm göremezsin admin kandırmadan işlem uygulansın bu arkadaşa

oğlumlu şekilde konuşuyor benle sürekli 2 kayıtta da rahat bırakmıyor peşimi dün demoya gittiği için acısı var…

Valla senin gibi çoluk çocuklar öyle 5 bin dolarlık araçla geziyorlar işte ne yapalım görünce bulaşmak istiyor insan fakir görüyoruz çünkü sen arkada meta niye yapıyon açıkla bakim bide o silahı cebine koyup ne kadar güzel hızlı yumruk atıyosun sen oyle

  1. param faizde bu arabayla idarelik gezip senin gibi oyundan soğutan , kötü arabalara bulaşan insanları kayıt alıp buraya atıyorum , 2. ben meta yapmıyorum arkada konuşan arkadaşım pd yanında birşeyler yaşıyor ben senle ilgileniyorum çocuğa cevap bile vermiyorum sus sadece diyorum , 3. sen silaha yumruk çekerek fear rp yasak yapıyorsun ben sana yakın mesafeden silahla zaten sıkamam bana yumruk attığın için de avantajın var canım da az sana silahımı vercek değilim ya.

burda ağlamanın bi anlamı yok zaten su altındasın şuan , yetkililer bu foruma da gerekli cevabı verir herkes işine bakar.

çıkartırlar birazdan kudurursun

ha bu arada admin kandırma yapıyorsun vdm attı , bana bulaştı vesaire yazmışsın yönetici bu yorumlara döndüğü zaman videonun başınıda koyucam gerek olmadığı halde , admin kandırmaktan da işlem yiyeceksin.

Merhabalar Şikayetiniz Onaylanmıştır İyi Roller Dilerim.
image

KONU KAPATILDI

1 Like