Helper basvuru martin_bratva

  1. Discord Nick: martin.ezz
  2. İsim ve Yaş: Umut 19
  3. Oyun İçi İsim: Martin_Bratva
  4. Daha önce herhangi bir Helper - Admin deneyimin bulunuyor mu?: ragemp üzerinde başka projelerde adminlik tecrübem bulunuyor. fivelive üzerinde sadece 2021de support tecrübem mevcut.
  5. Neden Helper kadromuza katılmak istiyorsun?: Oyunda Bir Çok Fraksiyonda Uzun Süreli Üst Rütbelerde Bulundum sunucuda yapabiliceğim ve deneyebiliceğim her şeyi yapıp deneyimledim tecrübe edindim bu edindiğim tecrübeleri fivelive üzerinde oyunculara yardımcı olarak kullanmak isterim.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine Helper kadrosuna almalıyız?: sunucuda uzun zamandır bulunuyorum çoğu hard rp fivem sunucularında rol yapma fırsatım oldu rol bilgim, aktifliğim, yardım severliğim ile diğer kullanıcılardan 1 adım önde olduğumu düşünüyorum.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: bir çok kuralı ezbere biliyorum.
  8. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat) günde minimum 8 saat fakat genelikle 10-12 saat aktiflik sağlarım.

ek olarak eklemek istediğim bir şey var: bu sunucuda uzun zamandır oynuyorum ve bir çok hata yaptım fakat geçmişimi geleceğimi şekilendirmesini istemiyorum. bu yüzden geçmişte yaptığım diğer hatalardan kaynaklı pişman olduğumu belirtmen isterim