Helper Başvuru Stevee_Cozer // 54948

  1. Discord Nick: derengod

  2. İsim ve Yaş: Deren 20

  3. Oyun İçi İsim: Stevee_Cozer

  4. Daha önce herhangi bir Helper - Admin deneyimin bulunuyor mu?: evet oldu

  5. Neden Helper kadromuza katılmak istiyorsun?: Sunucunun gelişimine ve topluluğun daha iyi bir yer haline gelmesine yardımcı olmak istiyorum. Yeni oyunculara rehberlik etmek ve onların deneyimlerini daha keyifli hale getirmek için elimden geleni yapmak istiyorum.

  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine Helper kadrosuna almalıyız?: FiveLive sunucusunda geniş bir deneyime sahibim ve bu deneyimimi sunucuya katkı sağlamak için kullanabileceğimi düşünüyorum. Oyun mekaniği, kurallar ve roleplay kültürü konularında derinlemesine bilgim var. / Zor durumlarla başa çıkma ve çeşitli sorunları çözme konusunda iyi olduğumu düşünüyorum. Adaletli ve tarafsız bir şekilde olaylara yaklaşarak adil bir ortam sağlamak önemlidir. Herkes için adil bir ortam sağlamak benim önceliğimdir, Her durumu tarafsız bir şekilde değerlendirir ve herkesin eşit şartlarda adalet görmesini sağlamaya özen gösteririm.

  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında kısa ve öz olarak bilgi sahibiyim. Kuralların genel işleyişi, cezaları ve uygulama şekilleri konusunda bilgim var.

  8. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat) Hafta içi 8 saat Hafta Sonu 10 12 Saat aktiflik gösterebilirim.

1 Like