Helper Başvurusu || 33500

  1. Discord Nick: Scuthifer
  2. İsim ve Yaş: Arda 20
  3. Oyun İçi İsim: Zed_Dark
  4. Daha önce herhangi bir Helper - Admin deneyimin bulunuyor mu?: Hayır
  5. Neden Helper kadromuza katılmak istiyorsun?: Bu sunucuda 01.01.2022’den beri bulunuyorum birçok rolde bulundum birçok ceza sisteminde yer aldım ve sizlerle birlikte bu sunucunun yönetiminde bulunmak ve yardımcı olmak istiyorum.
  6. Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine Helper kadrosuna almalıyız?: Birçok alanda yeteneklerim bulunmakta aslında grafik tasarım işi ile uğraşıyorum bu konuda yardımcı olabiliceğim gibi oyun içindeki insanlar ile anlaşma ve konuşma diksiyon konusunda kendimi gözlemlerime bakarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ve samimiyet, kural dinleme vb. konularda daha iyi olduğumu düşünmekteyim.
  7. Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Birçok kuralı biliyorum puanlamamı isterseniz ise 10 üzerinden 6 diyebilirim.
  8. Günlük aktifliğiniz nasıl?(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat) Haftaiçi Öğlenleri 3-4 saat, geceleri ise 5 saat aktifliğim var bu durum hafta sonu ilede aynı durumda.
1 Like

gerçekten güvenilir aktif ve kuralları bilen biri insanlarla iletişimi ve diksiyonu süper günlük aktifliğide gayet yüksek kesinlikle helper kadrosuna çok şey katacağını düşünüyorum