Lspd sikayet aslan bayraktar 79842

  1. Örnek başlık: LspdLiderine Karşı Şikayet
  2. Oyun içi nickiniz: martin bratva
  3. Şikayetin yapıldığı fraksiyon: lspd
  4. İhlalin tarihi ve saati: 30.07.2024 13:18
  5. Durumu açıklayınız: hic bir sey yapmiyorum bana ates ettiginde plakam var maskem yok fakat durduk yere adamlari alamayacagini anladi ve olduruyor ates ederken kacmiyorum cunku sucsuz oldugumu biliyorum.
  6. İhlal zaman kodu: utc+3
  7. Video/Fotoğraf kanıtınız: https://streamable.com/54mhdq
  8. İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?: evet
3 Likes

sıkmadan önceki 30 saniye kuralı var birde bokmu var kanka adamın dibinde geziyon silah seslerine rağmen kaçmayıp fearrp yapmıyon

adam sana orda uzaklaş diyor sen halen omaygat diyorsun sonrada neden sıkıyo oluyor

uzaklas bile demiyor :smiley:

Aslan_Bayraktar’ın yaptıklarını artık göz ardı etmeyin. Rol bilgisi olmayan, rütbesinin hakkını vermeyen ve bir çok hata yapan birisi. LSPD’nin istikbali için Aslan’ın acilen görevden alınması gerekiyor.

1 Like

Aslan_Bayraktar Düşsün Artık Adamlar Bad Yönetim Daha Kendini Kontrol Edemeyen Adam Ekibini Nasıl İdare Edilecek Alın Şu Adamı Artık Yönetimden Neden Bukadar Şikayet Var Ve Gerekli İşlemler Uygulamıyor Rol Zevkimizi Bozuyorlar.Böyle İnsanlar Yönetim Almaya Devam Ederse Kimse Adam Akıllı Rol Yapamaz Admin Biz Size Kaçtane Şikayette Bulunduk Hep Sonuna Konu Kapatılıyor.Biz Burada Susmak İçin zdeyil Zevk Almak İçin Geldik Ama Sizin Bizim Zevk Almak İstememizi İstiyorsunuz.

2 Likes

İncelemeler yapılıyor gerekli uygulamalar yapılacak.

Merhabalar Lidere gerekli uyarılar geçilecektir ancak LSPD Çalışanlarını neden yakından takip ettiğinizi hala anlayabilmiş değilim? lütfen devam etmeyin.