Rdm 58785

  1. Oyun içi nickiniz: Kayraa_Salvatore
  2. Şikayette bulunduğunuz oyuncunun nicki veya uzun ID’si: 58785
  3. İhlalin tarihi ve saati: 06.07.2024 02.00
  4. Durumu açıklayınız: Rdm Atıyor Ayrıca Pezevenk Lafını Kullanıyor. Oyun İçi Rdm Yediğim İçin Saat Gozukmuyor Ancak Windowsun Saatıne Bakarsanız Gorebılırsınız.
  5. Video/Fotoğraf kanıtınız: https://streamable.com/9zvrsq
  6. İhlal zaman kodu: utc+3
  7. İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?: evet

Merhaba, Ortada bir yanlislik hilekarlik var, Arkadas kayit sakliyor, Kendisi Onceden weazel onunde benim arkadasimi Vuruyor, Sonra kaciyor ben kovaladim ama arkadas kacti sonra aracini ve kendisini bildigim icin indim ve vurdum, Yetkililere Yalan Soyleme Lutfen !

tabikide kaydın varsa buyur at beklerım kı ayrıca boyle bırsey olmus olsa bıle sen hastaneden gelıyorsun olayı nasıl hatırlıyorsun off topıc bos yapma.

Hayir ben hastaneden gelmiyordum, Arkadasim Yilmaz Durden kayit ta gorebilirsiniz, Bu Arkadasla catisiyor, bana haber veryior telefondan ve ben bu arkadasi ariyorum, arabamin yonune bakarsan Terzo ghetto tarafindan geliyordum, Kisacasi Olduruldugunden dolayi Zorunuza gidiyor ama Yetkilileri kandirmaya claismayin!

tamam canım kaydın varsa at buyur yoksa konusma

Dostum, Bak dogru konusmaya calisiyorum, Hadini bil kayitlik birsey yok hersey ortada ben bunu yetkililerin insafina birakiyorum agzini topla biraz konusma tarzindan belli zoruna gittigi, Bari yalan soyleme be.

Merhabalar, forumunuz belirtmiş olduğunuz kayıtta tarih ve saat gözükmemesinden dolayı reddedilmiştir. İyi roller dilerim.
KONU KAPATILDI