Rdm // 71448

  1. Oyun içi nickiniz: Wess_Notra
  2. Şikayette bulunduğunuz oyuncunun nicki veya uzun ID’si: 71448
  3. İhlalin tarihi ve saati: 08.08.2024 23.56
  4. Durumu açıklayınız: Çatıya Çıkmak İstedim Pd direk uzaktan Taradı
  5. Video/Fotoğraf kanıtınız: https://streamable.com/uuli8e
  6. İhlal zaman kodu: Utc +3
  7. İdareyi aldatmaktan sorumlu olmayı kabul ediyor musunuz?: Evet

Son yarım saattir LSPD Bünyesi ile uğraş ardından sürekli kaçıp, S3 bölgesinde ki personellerimi vurmak adına çatıya çıkma girişiminde bulun sonra çıkamadan ayağın kaysın… Üstünde bulunan yelek ve davranışın amacını kanıtlar nitelikte kendi kaydınla kendini ele veriyorsun… :))

4 Likes

Araçtan inip merdivene çıkmaya çalışmak tüm niyetini ortaya çıkarıyor. Admini Kandırmayı Denemekten Sana Bay Bay. :smiley:

1 Like

Üzerinde yelek ve maske var + olarak bu kaydın 20-25 dk öncesinde bizden kaçıp duruyordun sence vurmakta haklı değilmiyiz

Güzel kardeşim iyi geceler sanırsam hiç rol yapmamışsın ki bu foruöu açıyorsun bölge çatışma bölgesi kayıtın öncesinde polisler tarafından kovalanıyosum araçtan indiğinde üstünde illegal yelek var bir polisin seni vurması çok normal rdm in ne olduğunu bilmediğini varsayıyorum rdm sebepsiz yeredir fakat burda bir sebep var 1 yelek giymen 2 kayıtın öncesinde polisten kaçman. İyi gecelee

1 Like

Varsa bana dair bi kaydınız atabilirsiniz boş yoruma gerek yok

Merhabalar, iletmiş olduğunuz şikayet videosunda kişinin size ateş etmeden 30 saniye öncesini göstermesi gerekmektedir. Olayın 30 saniye öncesini barındıran bir video ile tekrardan forum açınız. İyi roller dileriz.
KONU KAPATILDI